ד"ר טל אנגל הוא מומחה בגסטרואנטרולוגיה, תזונה קלינית וטיפול בהשמנה ואנדוסקופיה בריאטרית.
רופא בכיר במכון הגסטרו בשיבא תל השומר – מנהל תחום תזונה התערבותית.
הוא חבר ועד החוג לתזונה קלינית ומרצה בבית ספר לרפואה ע"ש סאקלר באוניברסיטת תל אביב.
דר אנגל השלים לימודי המשך אקדמיים בטיפול בהשמנה בהמשך עבר תכנית השתלמות APOLLO ENDOSURGERY -OverStitch Sx™ Training
השתלמות עמיתים במרכז הרפואי angioscope סאופאולו וסדנת הכשרה IMDSS BARIATRIC WORKSHOP
ד"ר אנגל עובד בקופ"ח מכבי.
דר טל אנגל
מנהל תחום תזונה התערבותית

אודות ד"ר טל אנגל
בית חולים, מחלקה ותפקיד:
- מנהל תחום תזונה התערבותית
- בית חולים שיבא תל השומר
תחומי התמחות רפואית
- שרוול קיבה אנדוסקופי
- טיפול בהשמנה ואנדוסקופיה בריאטרית
- אנדוסקופיה- גסטרוסקופיה, קולונסקופיה
- מחלות דרכי העיכול
- תזונה קלינית מורכבת
- פענוח בדיקות קפסולת וידאו אנדוסקופית
הפרוצדורה מבוצעת ב:
- מכון גסטרו - בית חולים שיבא תל השומר
קופת חולים
- מכבי
תעודות והתמחויות:
השכלה
- בוגר בית הספר לרפואה באוניברסיטת בן גוריון 2008
- מומחה ברפואה פנימית משנת 2014
- מומחה בגסטרואנטרולוגיה משנת 2017
תעודות
- השתלמות בתזונה קלינית LLL ESPEN , TNT
- השתלמות בבדיקות תנועתיות מערכת העיכול UEG, ESNM
- לימודי המשך ברפואה פליאטיבית באוניברסיטת תל אביב
הזמנת פגישה
לייעוץ או לקביעת פגישה עם הרופא/ה נא להשאיר פרטים: